UKK - usein kysytyt kysymykset

Jyrsinnän hinta määräytyy kantojen halkaisijoiden, korkeuksien, tuoreuden ja kiireellisyyden mukaan.

Esimerkiksi laho matala kanto on aina huomattavasti halvempi kuin tuore korkea kanto.

Esimerkki hinnasta: Tontilla on 10 kantoa, joiden halkaisija on keskimäärin 35cm ja korkeus 10cm.

Halkaisijoista tulee 350cm x  1,25€/cm = 437,5€. Koska kannot ovat alle 15cm korkeita, niin hinnasta lähtee 15%, jolloin hinnaksi tulee noin 370€. Työstä saa kotitalousvähennystä 60%, joten verotuksessa saa takaisin 222€. Urakka maksaisi tällöin asiakkaalle 148€. Kotitalousvähennyksessä on kerran vuodessa maksettava 100€ omavastuu.

Halkaisija mitataan maanpinnan tasalta ristimittauksella. Jos kanto on esim. 50x30cm, niin kannon halkaisija on 40cm.

Yleensä parin päivän – 2 viikon kuluessa tilauksesta. Keräämme aina useampia tarjouskäyntejä ja tilauksia samalle suunnalle ja käymme tekemässä ne kerralla pois, jolloin meidän ei tarvitse veloittaa matkakuluja asiakkailta.

Jos jyrsinnällä on kiire, niin veloitamme työstä lisähintaa + matkakulut.

Tavoitatte meidät helpoiten alempaa sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Vastaamme teille arkisin 24 tunnin sisällä.

Puhelinnumeromme on 0400655169. Puheluita otamme vastaan arkisin 10.00-18.00 välisenä aikana. Huomioikaa, että emme kerkeä urakoinnin aikana vastaamaan puheluihin. Pyrimme soittamaan teille kuitenkin mahdollisimman pian takaisin. 

Sähköpostimme on posti@kantopojat.com. Jos laitatte tarjouspyyntöä sähkopostitse, niin muistakaa mainita, että missä päin Suomea kannot sijaitsevat. Emme vastaa kyselyihin, joissa ei ole yhteystietoja mukana.

Kantojyrsintä on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, joten laskutettavasta summasta on mahdollista vähentää jopa 60% (Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€). Lue lisää kotitalousvähennyksestä: Veronmaksajat.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen).

HUOM! Laskutamme kaikki työmme Kassavirtanen laskutuspalvelun kautta. Kassavirtanen hoitaa puolestamme verojen ja vakuutusten maksut laskuista. Kotitalousvähennystä varten käytetään laskuista löytyvää Kassavirtasen Y-tunnusta 2803711-2.

Teemme kantojyrsintää Turusta Tornioon ulottuvalla akselilla. Varsinkin alkukeväästä ja loppusyksystä teemme töitä enemmän etelässä ja kesällä enemmän pohjoisemmassa.  Kalenteri-välilehdeltä näette seuraavien viikkojen reissusuunnitelmat.

Päätoimialueemme ovat OulunKemi-Tornion, Raahen, Kalajoen, Kokkolan, Ylivieskan ja Vaasan kaupungit sekä seutukunnat, joissa olemme kulkeneet jo noin 10 vuotta urakoimassa. 

Käymme aina paikan päällä antamassa ilmaiseksi urakkatarjouksen, jonka hinta pitää. Emme lisää matkakuluja tai muita piilomaksuja sovitun hinnan päälle.

Olemme jyrsineet kantoja yli 10 vuotta ja jyrsimiämme kantoja on jo tuhansia, joten tällä kokemuksella emme lähde suosittelemaan, että ihmiset vuokraisivat koneita itselleen.

Vuokraamot vuokraavat yleensä alle 1000€ arvoisia “kiinanleluja”, joilla kantojen jyrsiminen on lähes masokismia. Käytämme itse tsekkiläisiä ammattikäyttöön suunniteltuja Laski-kantojyrsimiä, jotka maksavat lähemmäs 5000€. Näitäkin löytyy joistain vuokraamoista, mutta ilman osaamista saa nopeasti vain tuhoa aikaan.

Jyrsimien terät maksavat noin 20€+alv kappale ja meidän koneessamma niitä on 4 paria. Kannoissa / kannon juurella on poikkeuksetta aina kiviä ja jos terillä lähtee louhimaan, niin ne ovat nopeasti entiset. Jos teräpala lohkeaa, niin kone menee epätasapainoon ja jyrsintää ei voi jatkaa. Pahimmassa tapauksessa, jos tarpeeksi louhii, niin koneesta hajoaa laakeri tai akseli ja varaosia ei yleensä ole kovin helpolla saatavilla. Kannattaa siis ennen vuokrausta varmistaa, että miten vahingot korvataan ja kuka maksaa.

Jos tilaatte meidät jyrsimään, niin työstä saa kotitalousvähennyksen. Esimerkiksi 80€/päivävuokra kiinankoneelle + 20€ bensat tekee 100€. Jos meidän tekemän urakan hinta on 250€, niin siitä saa 150€ kotitalousvähennystä verotuksessa ja teille jää maksettavaa 100€.

Yhteydenottolomake

0400655169

Arkisin 8.00-18.00

Kantojyrsintä

© Kantopojat 2024

posti@kantopojat.com