UKK - usein kysytyt kysymykset

Jyrsinnän hinta määräytyy kantojen halkaisijoiden, korkeuksien, tuoreuden ja kiireellisyyden mukaan.

Esimerkiksi laho matala kanto on aina huomattavasti halvempi kuin tuore korkea kanto.

Kiireellisyys tarkoittaa, että jos tilauksella ei ole hoppua, niin käymme tontillanne, kun liikumme lähistöllänne muutenkin. Aikataulullisesti tämä voi tarkoittaa samasta päivästä pariin viikkoon. Jos kannot pitää saada mahdollisimman pian pois, niin silloin voitte tilata “kiire”- tai “heti”-paketin, jolloin tulemme tontillenne mahdollisimman pian, mutta veloitamme lisähintaa ja matkakulut.

Käymme ilmaiseksi mittaamassa kannot ja antamassa urakkatarjouksen, kun liikumme lähiseudulla. Ilmainen tarjouskäynti ei koske “Kiire” ja “Heti” pakettitilauksia.

Halkaisija mitataan maanpinnan tasalta ristimittauksella. Jos kanto on esim. 50x30cm, niin kannon halkaisija on 40cm.

Yleensä noin 1-2 viikon kuluessa tilauksesta. Keräämme aina useampia tarjouskäyntejä ja tilauksia samalle suunnalle ja käymme tekemässä ne kerralla pois, jolloin meidän ei tarvitse veloittaa matkakuluja asiakkailta.

Jos jyrsinnällä on kiire, niin silloin voitte valita “kiire-paketin”, jolloin veloitamme työstä lisähintaa + matkakulut.

Tavoitatte meidät helpoiten alempaa sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. 

Pyhitämme päivä-ajan pelkästään urakoille ja vastaamme yhteydenottoihin yleisesti samana iltana tai seuraavan arkiaamupäivän aikana.

Kantojyrsintä on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, joten laskutettavasta summasta on mahdollista vähentää jopa 60% (Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€). Lue lisää kotitalousvähennyksestä: Veronmaksajat.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen).

HUOM! Laskutamme kaikki työmme Kassavirtanen laskutuspalvelun kautta. Kassavirtanen hoitaa puolestamme verojen ja vakuutusten maksut laskuista. Kotitalousvähennystä varten käytetään laskuista löytyvää Kassavirtasen Y-tunnusta 2803711-2.

Teemme kantojyrsintää Turusta Tornioon ulottuvalla akselilla. Varsinkin alkukeväästä ja loppusyksystä teemme töitä enemmän etelässä ja kesällä enemmän pohjoisemmassa.  Kalenteri-välilehdeltä näette seuraavien viikkojen reissusuunnitelmat.

Päätoimialueemme ovat OulunKemi-Tornion, Raahen, Kalajoen, Kokkolan, Ylivieskan ja Vaasan kaupungit sekä seutukunnat, joissa olemme kulkeneet jo noin 10 vuotta urakoimassa. 

Käymme aina paikan päällä antamassa ilmaiseksi urakkatarjouksen, jonka hinta pitää. Emme lisää matkakuluja tai muita piilomaksuja sovitun hinnan päälle.

Tilaa kantojyrsintä

Kantojyrsintä

© Kantopojat 2023