Kantojyrsintä Oulu

Teemme kantojyrsintää Oulun seudulla pienkoneilla, joka on helpoin keino saada kannot pois pihoiltanne.  Kantojyrsimemme eivät aiheuta minkäänlaisia vaurioita nurmikoille, koska ne ovat työnnettäviä noin 150 kg painoisia laitteita. Kannoista jää jäljelle vain pientä muhaa, joka toimii hyvänä kasvualustana ja muhan päälle tarvitsee laittaa vain vähän multaa ja nurmikonsiemenet. Kantojyrsimillä onnistuu myös puunjuurien jyrsiminen, joten esimerkiksi nurmikonleikkuu helpottuu huomattavasti työn jälkeen.

Käymme aina paikan päällä antamassa ilmaiseksi urakkatarjouksen, jonka hinta pitää. Emme lisää matkakuluja tai muita piilomaksuja sovitun hinnan päälle.

Kantojyrsintä Oulu hinta

Kotitalousvähennys

Kantojyrsintä on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, joten laskutettavasta summasta on mahdollista vähentää jopa 40% (Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€). Lue lisää kotitalousvähennyksestä: Veronmaksajat.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Puunkaato

Emme valitettavasti tarjoa puunkaatopalveluita kaudella 2021. Jos tilanne muuttuu, niin päivitämme tiedot sivuillemme välittömästi.

Reissu- ja urakkakalenteri

Kalenteri-välilehdeltä näette reissu- ja urakkakalenterimme, jota pyrimme pitämään mahdollisimman ajan tasalla. 

Jos kalenterissa on tyhjää haluamanne aikana, niin yleisesti se tarkoittaa, että tarjous- tai jyrsintäkäynti on silloin mahdollinen.

Yhteydenottolomake

0400655169

Arkisin 9.00 - 19.00

Kantojyrsintä

© Kantopojat 2021

posti@kantopojat.com

Vastaamme sähköposteihin arkisin 24h sisällä.