Kantojyrsintä Kalajoki

Teemme kantojyrsintää Kalajoen seudulla pienkoneilla, joka on helpoin keino saada kannot pois pihoiltanne.  Kantojyrsimemme eivät aiheuta minkäänlaisia vaurioita nurmikoille, koska ne ovat työnnettäviä noin 150 kg painoisia laitteita. Kannoista jää jäljelle vain pientä muhaa, joka toimii hyvänä kasvualustana ja muhan päälle tarvitsee laittaa vain vähän multaa ja nurmikonsiemenet. Kantojyrsimillä onnistuu myös puunjuurien jyrsiminen, joten esimerkiksi nurmikonleikkuu helpottuu huomattavasti työn jälkeen.

Kantopojat on perustettu vuonna 2013 ja olemme vierailleet sadoilla pihoilla joka kesä siitä lähtien. Käymme aina paikan päällä antamassa ilmaiseksi urakkatarjouksen, jonka hinta pitää. Emme lisää matkakuluja tai muita piilomaksuja sovitun hinnan päälle.

Arto Kurkela
Arto Kurkela
11/05/2022
Kiva kaveri ja hinta kohdallaan, suosittelen
Kari Koistinen
Kari Koistinen
11/05/2022
Nopeata palvelua ja hinta oli sopiva vahva suositus
Antti Nikkilä
Antti Nikkilä
11/05/2022
Kanto lähti niin ku pitikin.
Inari Avila
Inari Avila
12/06/2021
Loistavaa palvelua, hintataso ja asiakaspalveluasenne kohdallaan!
Viveka Yrttiaho
Viveka Yrttiaho
10/06/2021
Ystävällistä, nopeaa ja ammattitaitoista palvelua. Hinta edullinen
Matti Asikainen
Matti Asikainen
09/06/2021
Nopeaa ja laadukasta toimintaa. Ja asiakaspalvelu oli aivan omaa luokkaansa Suomessa. Lisäpinnat kalenterista, josta näkee milloin jyrsin on omilla nurkilla.
Pentti Pykäläinen
Pentti Pykäläinen
08/06/2021
Ison kannon poisto sujui todella tehokkaasti. Lasku oli sovitun mukainen. Hyvää palvelua suosittelen. Pentti Pykäläinen
simo myllymäki
simo myllymäki
04/06/2021
Jo vain oli hyvin tehty työ ja vielä edullisesti. ( Suosittelen, niin ei tule harmaita hiuksia.)

Kantojyrsintä Kalajoki hinta

Voitte seurata yrittäjän seikkailuja suorana lähetyksenä Twitch-striimin kautta! Lähetyksissä jyrsitään kantoja, ajellaan ympäri Suomea ja tohelletaan kaikkea muutakin maan ja taivaan väliltä.

Huom! Striimin pääkielenä käytetään englantia, mutta vastailemme kysymyksiin totta kai myös suomeksi.

Kantopojat-TV välilehdeltä löydätte lisää infoa striimistä.

Usein kysytyt kysymykset

Jyrsinnän hinta määräytyy kantojen halkaisijoiden, korkeuksien, tuoreuden ja kiireellisyyden mukaan.

Esimerkiksi laho matala kanto on aina huomattavasti halvempi kuin tuore korkea kanto.

Kiireellisyys tarkoittaa, että jos tilauksella ei ole hoppua, niin käymme tontillanne, kun liikumme lähistöllänne muutenkin. Aikataulullisesti tämä voi tarkoittaa samasta päivästä pariin viikkoon. Jos kannot pitää saada mahdollisimman pian pois, niin silloin voitte tilata “kiire”- tai “heti”-paketin, jolloin tulemme tontillenne mahdollisimman pian, mutta veloitamme lisähintaa ja matkakulut.

Käymme ilmaiseksi mittaamassa kannot ja antamassa urakkatarjouksen, kun liikumme lähiseudulla. Ilmainen tarjouskäynti ei koske “Kiire” ja “Heti” pakettitilauksia.

Halkaisija mitataan maanpinnan tasalta ristimittauksella. Jos kanto on esim. 50x30cm, niin kannon halkaisija on 40cm.

Yleensä noin 1-2 viikon kuluessa tilauksesta. Keräämme aina useampia tarjouskäyntejä ja tilauksia samalle suunnalle ja käymme tekemässä ne kerralla pois, jolloin meidän ei tarvitse veloittaa matkakuluja asiakkailta.

Jos jyrsinnällä on kiire, niin silloin voitte valita “kiire-paketin”, jolloin veloitamme työstä lisähintaa + matkakulut.

Tavoitatte meidät helpoiten alempaa sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Voitte myös laittaa sähköpostia osoitteeseen posti@kantopojat.com, mutta sähköposteissa pitää aina olla myös yhteystiedot mukana, jos haluatte vastauksen. Meille on tullut todella paljon yhteydenottoja, joissa kysytään kantojyrsinnän ajankohtaa, mutta kohteen paikkakuntaa ei ole ilmoitettu.

Pyhitämme päivä-ajan pelkästään urakoille ja vastaamme yhteydenottoihin yleisesti samana iltana tai seuraavan arkiaamupäivän aikana joko sähköpostitse tai soittamalla numerosta 0400655169.

Kantojyrsintä on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, joten laskutettavasta summasta on mahdollista vähentää jopa 60% (Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€). Lue lisää kotitalousvähennyksestä: Veronmaksajat.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen).

HUOM! Laskutamme kaikki työmme Kassavirtanen laskutuspalvelun kautta. Kassavirtanen hoitaa puolestamme verojen ja vakuutusten maksut laskuista. Kotitalousvähennystä varten käytetään laskuista löytyvää Kassavirtasen Y-tunnusta 2803711-2.

Teemme kantojyrsintää Turusta Tornioon ulottuvalla akselilla. Varsinkin alkukeväästä ja loppusyksystä teemme töitä enemmän etelässä ja kesällä enemmän pohjoisemmassa.  Kalenteri-välilehdeltä näette seuraavien viikkojen reissusuunnitelmat.

Päätoimialueemme ovat OulunKemi-Tornion, Raahen, Kalajoen, Kokkolan, Ylivieskan ja Vaasan kaupungit sekä seutukunnat, joissa olemme kulkeneet jo noin 10 vuotta urakoimassa. 

Käymme aina paikan päällä antamassa ilmaiseksi urakkatarjouksen, jonka hinta pitää. Emme lisää matkakuluja tai muita piilomaksuja sovitun hinnan päälle.

Reissu- ja urakkakalenteri

Kalenteri-välilehdeltä näette reissu- ja urakkakalenterimme.

Kalenteriin tulee jatkuvasti muutoksia mm. säiden takia, mutta pidämme kalenteria mahdollisimman päivitettynä.

Tilaa kantojyrsintä

HUOM! Jos peruutatte tilauksen sen jälkeen, kun olemme lähettäneet tilausvahvistuksen, veloitamme 50€ + ALV sopimussakkoa. Sakko ei koske soittopyyntöjä, tarjouskäyntejä tai jos urakka viivästyisi sovitusta.

posti@kantopojat.com

Vastaamme sähköposteihin arkisin 24h sisällä.

Kantojyrsintä

© Kantopojat 2021