Kantojyrsintä

Kantojyrsintä pienkoneilla on loistava keino päästä eroon tiellä olevista kannoista. Kannot jyrsitään 10-20cm syvyyteen ja kannoista jää jäljelle vain pientä muhaa, jota voidaan käyttää kannoista jäävien kuoppien peittämiseen. Muha toimii hyvänä kasvualustana nurmikolle, joten päälle tarvitsee laittaa vain vähän multaa ja nurmikonsiemenet. Kantojyrsimillä onnistuu myös puunjuurien jyrsiminen, joten esimerkiksi nurmikonleikkuu helpottuu huomattavasti työn jälkeen.

kantojyrsintä-1 kantojyrsintä-2

Käytämme urakoissamme Laskin F360 kantojyrsimiä, joita meillä on tällä hetkellä kolme kappaletta. Jyrsimet ovat työnnettäviä ja painavat noin 150kg, joten nurmikoillenne ei tule minkäänlaisia jälkiä koneistamme.

Lisää kuvia kantojyrsinnöistä löytyy Kuvia välilehdeltä. Lisäksi Facebook-sivuiltamme (linkki avautuu uuteen välilehteen) löytyy enemmän kuvia reittiemme varrelta ja parisen videotakin. Päivittelemme facebook-sivuamme tasaisin väliajoin.

Teemme kantojyrsintää Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan , Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa ja päätoimialueemme ovat Oulun, Raahen, Kalajoen, Kemin, Tornion, Kokkolan, Ylivieskan ja Vaasan kaupungit sekä seutukunnat. Kartta reiteistämme ja ajankohtaiset reittisuunnitelmamme löytyvät etusivultamme. Meillä starttaa jo kuudes kesäkausi ja joka kesä olemme päässeet vierailemaan myös uusilla paikkakunnilla tekemässä töitä. Kesällä 2017 uusina vierailupaikkoinamme olivat mm. Rantsila, Alavieska, Jepua ja Kärsämäki. Kuljemme parin viikon välein reiteillämme ja mielellämme käymme niin vanhoilla, kuin uusillakin seuduilla taas vierailemassa.

Kantojyrsintä hinta

Kantojyrsintä hinnasto on koitettu tehdä mahdollisimman paikkansapitäväksi, jotta voitte itsekin arvioida, mitä kantojyrsinnän hinta voisi olla.  Voimme myös antaa hinta-arvion puhelimen, sähköpostin tai live chatin kautta, mutta yleisimmin hinta-arvio on lähempänä arvausta kuin tarkkaa hintaa. Varmin tapa saada tarkka hinta urakalle on pyytää meitä käymään ilmaisella tarjouskäynnillä.  Antamamme urakkatarjoukset sisältävät verot, matkat ja kaikki muut mahdolliset kulut, joten voitte olla varmoja, että hinta mikä luvataan myös pitää.

Kantojyrsintä hinta

Muhien siivous ja nurmikon istuttaminen sopimuksen mukaan.

Esimerkkejä urakkahinnoista:

3kpl 25-50cm halkaisijan kantoa 90 – 150€.

5kpl 25-50cm halkaisijan kantoa 125 – 250€.

10kpl 25-50cm halkaisijan kantoa  225 – 350€.

Kantojyrsintä on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, joten laskutettavasta summasta on mahdollista vähentää jopa 50% (Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€). Lue lisää kotitalousvähennyksestä: Veronmaksajat.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Aloitamme vuoden 2018 kantojyrsinnät heti lumien sulettua. Tällä hetkellä tilauksia on Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Tyrnävällä, Kokkolassa ja Vaasassa. Kevät ja alkukesä ovat kiireisintä aikaamme, joten mitä aiemmin tilaatte jyrsinnän, sitä varmemmin pääsette kannoista eroon heti lumien lähdön jälkeen.

Ota yhteyttä! Vastaamme yllättävänkin nopeasti.