Kantojyrsintä

Kantojyrsintä pienkoneilla on loistava keino päästä eroon tiellä olevista kannoista. Kannot jyrsitään 10-20cm syvyyteen ja kannoista jää jäljelle vain pientä muhaa, jota voidaan käyttää kannoista jäävien kuoppien peittämiseen. Muha toimii hyvänä kasvualustana nurmikolle, joten päälle tarvitsee laittaa vain vähän multaa ja nurmikonsiemenet. Kantojyrsimillä onnistuu myös puunjuurien jyrsiminen, joten esimerkiksi nurmikonleikkuu helpottuu huomattavasti työn jälkeen.

kantojyrsintä-2

Käytämme urakoissamme Laskin F360 kantojyrsimiä, joita meillä on tällä hetkellä kolme kappaletta. Jyrsimet ovat työnnettäviä ja painavat noin 150kg, joten nurmikoillenne ei tule minkäänlaisia jälkiä koneistamme.

Lisää kuvia kantojyrsinnöistä löytyy Kuvia välilehdeltä. Lisäksi Facebook-sivuiltamme (linkki avautuu uuteen välilehteen) löytyy enemmän kuvia reittiemme varrelta ja parisen videotakin. Päivittelemme facebook-sivuamme tasaisin väliajoin.

Teemme kantojyrsintää Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan , Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa ja päätoimialueemme ovat Oulun, Raahen, Kalajoen, Kemin, Tornion, Kokkolan, Ylivieskan ja Vaasan kaupungit sekä seutukunnat. Kartta reiteistämme ja ajankohtaiset reittisuunnitelmamme löytyvät etusivultamme. Etusivulta löytyy myös vasta käyttöön ottamamme asiakaspalautteet, jonne toivon mukaan saamme reippaasti palautetta ja kehitysehdotuksia. Kuljemme parin viikon välein reiteillämme ja mielellämme käymme niin vanhoilla, kuin uusillakin seuduilla taas vierailemassa.

Kantojyrsintä hinta

Kantojyrsintä hinnasto on koitettu tehdä mahdollisimman paikkansapitäväksi, jotta voitte itsekin arvioida kantojyrsinnän hintaa.  Voimme myös antaa hinta-arvion puhelimen, sähköpostin tai live chatin kautta, mutta yleisimmin hinta-arvio on lähempänä arvausta kuin tarkkaa hintaa. Varmin tapa saada tarkka hinta urakalle on pyytää meitä käymään ilmaisella tarjouskäynnillä.  Antamamme urakkatarjoukset sisältävät verot, matkat ja kaikki muut mahdolliset kulut, joten voitte olla varmoja, että hinta mikä luvataan myös pitää.

Kantojyrsintä hinta

Esimerkki hinnoittelusta:

Tontilla on 5 kpl 40cm männyn kantoa ja 5 kpl 40cm koivun kantoa. Kantojen korkeus on noin 15cm. Hinnaksi tulee siis:

Männyt: 5 x 40cm x 0,7€/cm = 140€

Koivut: 5 x 40cm x 0,85€/cm = 170€

Yhteensä: 170€ + 140€ = 310€. Hinta sisältää matkat ja verot.

Kantojyrsintä on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, joten laskutettavasta summasta on mahdollista vähentää jopa 50% (Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€). Lue lisää kotitalousvähennyksestä: Veronmaksajat.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Kesän neljäs jyrsintäreissu 27.-30.6.2019

Reitti:

Oulu -> Raahe -> Kalajoki -> Kokkola -> Vaasa -> Nivala -> Ylivieska

Tilauksia tällä hetkellä:  Siikajoki 1kpl, Raahe 1kpl, Kokkola/Pietarsaari 1kpl, Oulainen 2kpl ja Paavola 1kpl.

Ota yhteyttä! Vastaamme yllättävänkin nopeasti.