Kantojyrsintä

Kantojyrsintä pienkoneilla on loistava keino päästä eroon tiellä olevista kannoista. Kannot jyrsitään 10-20cm syvyyteen ja kannoista jää jäljelle vain pientä muhaa, jota voidaan käyttää kannoista jäävien kuoppien peittämiseen. Muha toimii hyvänä kasvualustana nurmikolle, joten päälle tarvitsee laittaa vain vähän multaa ja nurmikonsiemenet. Kantojyrsimillä onnistuu myös puunjuurien jyrsiminen, joten esimerkiksi nurmikonleikkuu helpottuu huomattavasti työn jälkeen.

kantojyrsintä-2

Käytämme urakoissamme Laskin F360 kantojyrsimiä, joita meillä on tällä hetkellä kolme kappaletta. Jyrsimet ovat työnnettäviä ja painavat noin 150kg, joten nurmikoillenne ei tule minkäänlaisia jälkiä koneistamme.

Lisää kuvia kantojyrsinnöistä löytyy Kuvia välilehdeltä. Lisäksi Facebook-sivuiltamme (linkki avautuu uuteen välilehteen) löytyy enemmän kuvia reittiemme varrelta ja parisen videotakin. Päivittelemme facebook-sivuamme tasaisin väliajoin.

Teemme kantojyrsintää Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan , Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa ja päätoimialueemme ovat Oulun, Raahen, Kalajoen, Kemin, Tornion, Kokkolan, Ylivieskan ja Vaasan kaupungit sekä seutukunnat. Kartta reiteistämme ja ajankohtaiset reittisuunnitelmamme löytyvät etusivultamme. Etusivulta löytyy myös vasta käyttöön ottamamme asiakaspalautteet, jonne toivon mukaan saamme reippaasti palautetta ja kehitysehdotuksia. Kuljemme parin viikon välein reiteillämme ja mielellämme käymme niin vanhoilla, kuin uusillakin seuduilla taas vierailemassa.

Kantojyrsintä hinta

Kantojyrsintä hinnasto on koitettu tehdä mahdollisimman paikkansapitäväksi, jotta voitte itsekin arvioida kantojyrsinnän hintaa.  Voimme myös antaa hinta-arvion puhelimen, sähköpostin tai live chatin kautta, mutta yleisimmin hinta-arvio on lähempänä arvausta kuin tarkkaa hintaa. Varmin tapa saada tarkka hinta urakalle on pyytää meitä käymään ilmaisella tarjouskäynnillä.  Antamamme urakkatarjoukset sisältävät verot, matkat ja kaikki muut mahdolliset kulut, joten voitte olla varmoja, että hinta mikä luvataan myös pitää.

Kantojyrsintä hinta

Ohje: Jos teillä on esimerkiksi viisi 50cm männynkantoa ja viisi 50cm koivunkantoa, niin laittakaa molempiin laskureihin kohtiin “kantojen halkaisijat yhteensä” 250cm. Muistakaa myös valita kantojen korkeus, joka on esimerkissä 10-20cm. Sen jälkeen katsokaa hinnat “10 kantoa tai yli” kohdista molemmista laskureista. Hinnaksi tulisi täten 175€ (männyt) + 212.5€ (koivut) = 387.5€. Hinnoissa on mukana matkat ja verot.

Kantojyrsintä on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, joten laskutettavasta summasta on mahdollista vähentää jopa 45% (Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€). Lue lisää kotitalousvähennyksestä: Veronmaksajat.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Ajanvaraus

Asiakkaamme voivat varata ajan ilmaiselle tarjouskäynnille alla olevalla lomakkeella. Lomakkeesta löytyvät myös seuraavien reissujemme päivämäärät.

Huomioikaa, että emme voi luvata reissujen tarjouskäynneille tarkkaa aikaa, koska ajelemme reitin mukaisesti asiakkaalta toiselle. Ilmoitamme kuitenkin teille hyvissä ajoin, kun tiedämme milloin olisimme teille päin tulossa. Jos haluatte tarjouskäynnin yhteydessä myös jyrsinnän, jos hinta siis teille kelpaa, laittakaa siitä maininta lisätietoihin.

Varaa aika

Koronatilanteen vuoksi toivomme asiakkailta ymmärrystä ja haluamme pitää noin parin metrin etäisyyden asiakkaisiimme. Emme missään nimessä halua olla itse levittämässä virusta ja paras keino leviämisen estämiseksi on pitää etäisyyttä.

Seuraava reissu 16.7. – 19.7.2020

Oulu -> Kajaani -> Kuopio -> Jyväskylä -> Vaasa -> Kokkola -> Kalajoki -> Raahe -> Oulu

Tilauksia / kyselyitä tällä hetkellä: Kuopio 3kpl, Pietarsaari 1kpl, Kokkola 1kpl, Pyhäjoki 1kpl ja Raahe 1kpl

Ota yhteyttä! Vastaamme yllättävänkin nopeasti.