Puunkaato Oulu, Raahe ja seutukunnat

Puunkaato Oulu – Raahe akselilla ja seutukunnissa tehdään kokeneiden metsureidemme toimesta. Metsureillamme on vankka kokemus puiden kaadoista, joten vaikeatkaan paikat eivät ole ongelma. Tarvittaessa kaadamme puut kaatotunkkia ja taljaa apuna käyttäen, joten saamme kaikenlaiset puut turvallisesti kaadettua. Jos suoralle kaadolle ei ole tilaa tontillanne, niin karsimme puun pystyyn kiipeilykenkiä apuna käyttäen. Risut, oksat ja rungot on myös mahdollista saada kuljetettua pois kauttamme. Teemme myös tonttien raivauksia.

Käymme aina tontilla katsomassa kaadettavat puut ja annamme urakkatarjouksen työn määrästä riippuen. Puunkaadon hintaa on todella haastavaa lähteä arvioimaan puhelimen tai sähköpostin välityksellä, joten helpoin tapa on pyytää ilmainen tarjouskäynti. Annamme tarjouskäynnillä sitovan urakkatarjouksen, jonka hinta pitää.

Pienten puiden suorien kaatojen hinnat alkavat 20-30€ / kaadettava puu. Hinta kasvaa mitä isompia tai vaikeampia kaadettavat puut ovat.  Saatte itse päättää, että haluatteko pelkän puiden kaadon tai karsiiko metsurimme puut ja sahaa ne pölkyiksi. Muistakaa mainita nämä asiat viimeistään tarjouskäynnillä. Minimilaskutuksemme on 80€ sisältäen ALV24% ja matkakulut. Katso myös saamame palautteet etusivultamme ja kantojyrsintä-välilehdeltä kantojyrsintä hinnastomme.

Puunkaato on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, joten laskutettavasta summasta on mahdollista vähentää jopa 45% (Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€). Lue lisää kotitalousvähennyksestä: Veronmaksajat.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Vahinkojen varalta meillä on vastuuvakuutus 500 000 euroon asti.

  puunkaato-oulu
puunkaato oulu-3 puunkaato oulu-4

Ota yhteyttä! Vastaamme yllättävänkin nopeasti.