Livestriimi

Huom! Livestriimaus on vasta testausvaiheessa ja käytämme aluksi yrittäjän omaa Voipy-nimistä Twitch kanavaa. Jos seikkailut saavat suosiota, niin mietimme sitten uuden kanavan perustamista tai vanhan kanavan uudelleenbrändäystä. 

Kanavalla reissataan ympäri Suomea ja tarkoituksena on kuvata niin urakoita, reissupakuilua kuin kaikkea muutakin maan ja taivaan väliltä.

Tarkoituksena on striimata pääosin englanniksi, mutta vastailen kysymyksiin myös suomeksi. Osallistuaksesi keskusteluun,  sinun pitää rekisteröityä Twitchiin (täysin ilmaista). Älä jaa henkilökohtaisia osoite- tai puhelinnumerotietoja chatissä, vaan käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta.

Käytössämme on ohjelma, joka lukee englannin-kieliset viestit automaattisesti ääneen kuulokkeisiin. Tällä tavalla pystymme keskustelemaan chattailijoiden kanssa. Ohjelma ei valitettavasti osaa Suomea ja suomen-kielisistä viesteistä ei saa ohjelman kautta selvää. Koitamme näissä tapauksissa keskeyttää työn tai autolla ajon ja lukea viestit näytöltä.

0400655169

Arkisin 10.00-18.00

Kantojyrsintä

© Kantopojat 2023

posti@kantopojat.com