Puunkaato

Puunkaato on kauttamme mahdollista Oulun, Kemi-Tornion ja Raahen seuduilla. Kokeneilla metsureillamme on usean vuosikymmenen kokemus puiden kaadoista, joten vaikeatkaan paikat eivät ole ongelma. Kaadamme haastavimmat puut karsimalla puut pystyyn kiipeilykenkiä apuna käyttäen ja helpommissa puissa käytämme apuvälineinä kaatotunkkia ja kaatotaljaa, joten saamme kaikenlaiset puut turvallisesti kaadettua. Risut ja oksat on myös mahdollista saada kuljetettua pois kauttamme. Katso myös ”Kantojyrsintä” hinnastomme.

Käymme aina tontilla katsomassa kaadettavat puut ja annamme urakkatarjouksen työn määrästä riippuen. Puunkaadon hintaa on todella haastavaa lähteä arvioimaan puhelimen tai sähköpostin välityksellä, joten helpoin tapa on pyytää ilmainen tarjouskäynti. Annamme sitovan urakkatarjouksen, jonka hinta pitää.

Pienten puiden suorien kaatojen hinnat alkavat 20-30€ / kaadettava puu. Hinta kasvaa mitä isompia tai vaikeampia kaadettavat puut ovat. Saatte itse päättää, että haluatteko pelkän puiden kaadon, tai karsiiko metsurimme puut ja sahaa ne pölkyiksi. Muistakaa mainita nämä asiat viimeistään tarjouskäynnillä.

Puunkaato on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, joten laskutettavasta summasta on mahdollista vähentää jopa 50% (Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€). Lue lisää kotitalousvähennyksestä: Veronmaksajat.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Vahinkojen varalta meillä on vastuuvakuutus 500 000 euroon asti.

Kysymyksiin puunkaadoista ja puunkaadon hinnoista vastaa metsurimme Heimo Pantsar numerosta 050 331 7520.

 Puunkaato iso kuusi
puunkaato kiipeilemällä puunkaato kiipeilemällä