Kantojyrsintä

Kantojyrsintä on loistava keino päästä eroon tiellä olevista kannoista. Kannot jyrsitään 10-20cm syvyyteen ja kannoista jää jäljelle vain pientä muhaa, jota voidaan käyttää kannoista jäävien kuoppien peittämiseen. Muha toimii hyvänä kasvualustana nurmikolle, joten päälle tarvitsee laittaa vain vähän multaa ja nurmikonsiemenet. Kantojyrsimillä onnistuu myös puunjuurien jyrsiminen, joten esimerkiksi nurmikonleikkuu helpottuu huomattavasti työn jälkeen. Kantojyrsintä hinnasto on koitettu tehdä mahdollisimman paikkansapitäväksi, mutta varsinkin jos pihallanne on paljon isoja kantoja, voi hinnaston hinta olla vähän turhankin iso. Varmin tapa saada tarkka hinta urakalle on pyytää meitä käymään ilmaisella tarjouskäynnillä.

Kuvia kantojyrsinnöistä löytyy Kuvia välilehdeltä. Lisäksi Facebook-sivuiltamme (linkki avautuu uuteen välilehteen) löytyy enemmän kuvia reittiemme varrelta ja parisen videotakin. Päivittelemme facebook-sivuamme tasaisin väliajoin.

Kantojyrsintä hinnasto

Kantojyrsintä hinnasto

Kantojen halkaisija mitataan maanpinnan tasasta ristimittauksella. Hinnat sisältävät ALV 24% ja matkakulut.

Esimerkkejä urakkahinnoista:

3kpl 25-50cm halkaisijan kantoa 90 – 120€.

5kpl 25-50cm halkaisijan kantoa 125 – 175€.

10kpl 25-50cm halkaisijan kantoa  225 – 350€.

Käymme ilmaiseksi tontillanne antamassa urakkatarjouksen, tai voimme antaa hinta-arvion puhelimessa, sähköpostilla tai live chatissa. Sovimme kuitenkin aina sitovan hinnan ennen kuin alamme töihin, jottei kenellekään tule ikäviä yllätyksiä jälkikäteen.

Muhien siivous ja nurmikon istuttaminen sopimuksen mukaan.

Hintaan vaikuttaa kantojen halkaisija, korkeus, juuret ja maasto. Urakoissa on aina kyse kokonaisuudesta. Helpoista, matalista ja lahoista kannoista voi saada hinnastosta alennusta ja korkeista, pitkäjuurisista ja vaikeissa paikoissa olevista kannoista voi tulla lisäsenttejä halkaisijaan.

Kantojyrsintä on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, joten laskutettavasta summasta on mahdollista vähentää jopa 50% (Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€). Lue lisää kotitalousvähennyksestä: Veronmaksajat.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Minimilaskutus 50€ + ALV 24%